Beleid voor aanmelding en wachtwoorden instellen

Stem het Adobe Connect-beleid voor aanmelding en wachtwoorden af op het beleid van uw onderneming. De beleidsregels die u instelt, gelden voor alle Adobe Connect-toepassingen.

1. Klik op het tabblad Beheer boven in het venster Connect Central.
  2. Klik op Gebruikers en groepen.
  3. Klik op Aanmelding- en wachtwoordregels bewerken en voer de gewenste waarden in.
  4. Klik op Opslaan.
Als u gastheren de mogelijkheid wilt bieden om alfanumerieke wachtwoorden voor toegang tot de ruimte in te stellen, klikt u op Gastheren van vergaderingen kunnen wachtwoord afdwingen. (Zie Vergaderinggegevens bewerken .)