Toepassingsinstellingen bewerken

Belangrijk: als u dit nog niet hebt gedaan, download u de vereiste ontwikkelaarstoepassingen en -bestanden voor iPhone-ontwikkeling. Zie Bestanden voor ontwikkelaars verkrijgen van Apple .

Definieer in het dialoogvenster iPhone-instellingen in Flash Professional CS5 allerlei basiseigenschappen voor de iPhone-toepassing.

1. Kies Bestand > iPhone-OS-instellingen.

2. Selecteer op het tabblad Algemeen de volgende instellingen:

• Uitvoerbestand: Hello World.ipa

Dit is de bestandsnaam van het iPhone-installatiebestand dat moet worden gegenereerd.

• Toepassingsnaam: Hello World

Dit is de naam van de toepassing die onder het toepassingspictogram op de iPhone wordt weergegeven.

• Versie: 1.0

De versie van de toepassing.

• Hoogte-breedteverhouding: staand

• Volledig scherm: geselecteerd.

• Automatische oriëntatie: niet geselecteerd.

• Renderen: CPU

De andere opties, GPU en Auto maken voor het renderen gebruik van hardwareversnelling. Hardwareversnelling verbetert de prestaties van toepassingen met veel illustraties, zoals games, die zijn ontworpen om de voordelen van hardwareversnelling te benutten. Zie Hardwareversnelling voor meer informatie.

• Opgenomen bestanden: voeg het aanvankelijke bestand met schermillustraties (Default.png) toe aan de lijst Opgenomen bestanden.

Opmerking: Gebruik voor dit Hello World-voorbeeld de instellingen die in deze instructies worden gegeven, zonder deze te wijzigen. Voor sommige instellingen, zoals bijvoorbeeld Version, gelden specifieke beperkingen. Deze beperkingen worden beschreven in Instellingen voor iPhone-toepassingen .
  3. Selecteer op het tabblad Implementatie de volgende instellingen:

• Certificaat: ga naar het P12-certificaatbestand en selecteer dit bestand op basis van het certificaat voor ontwikkelaars dat u van Apple hebt gekregen.

Dit certificaat wordt gebruikt om het bestand te ondertekenen. U moet het Apple iPhone-certificaat omzetten naar de P12-indeling. Zie Gereedschappen voor ontwikkelaars verkrijgen van Adobe voor meer informatie.

• Wachtwoord: geef het wachtwoord voor het certificaat op.

• Inrichtingsbestand: ga naar het ontwikkelaarsinrichtingsbestand dat u van Apple hebt gekregen. Zie Bestanden voor ontwikkelaars verkrijgen van Apple .

• Toepassings-id: als dit veld kan worden geselecteerd, kunt u een toepassings-id opgeven die overeenkomt met de toepassings-id die u naar Apple hebt verzonden (bijvoorbeeld com.example.as3.Hello World).

De toepassings-id is een unieke naam voor uw toepassing.

Als het veld niet kan worden geselecteerd, is het inrichtingsprofiel gekoppeld aan een specifieke toepassings-id. De toepassings-id wordt in het veld weergegeven.

Zie 'Het tabblad Implementatie' in Eigenschappen voor iPhone-toepassingen instellen in Flash Professional CS5 voor informatie over het opgeven van een toepassings-id.

4. Klik op het tabblad Pictogrammen op Pictogram 29 x 29 in de lijst Pictogrammen. Geef vervolgens de locatie van het PNG-bestand van 29 x 29 pixels op dat u eerder hebt gemaakt (zie Pictogramafbeeldingen en een afbeelding voor het startscherm van de toepassing maken ). Geef PNG-bestanden op voor het pictogram van 57 x 57 pixels en het pictogram van 512 x 512 pixels.

5. Klik op de knop OK.

6. Sla het bestand op.

Zie Instellingen voor iPhone-toepassingen voor meer informatie over de toepassingsinstellingen.