Gereedschappen voor ontwikkelaars verkrijgen van Adobe

Als u iPhone-toepassingen wilt ontwikkelen met ActionScript 3.0, hebt u Flash Professional CS5 nodig.

Belangrijk: De evaluatieversie van Packager for iPhone die is geleverd bij Flash Professional CS5, moet worden bijgewerkt. Selecteer Help > Updates in Flash Professional CS5.

ActionScript-code kan ook worden bewerkt met Flash Builder 4. Flash Builder 4 is te vinden op http://www.adobe.com/nl/products/flashbuilder/ .