Slepen en neerzetten in AIR

Adobe AIR 1.0 of hoger

Gebruik de klassen in de Adobe® AIR™ API voor slepen en neerzetten als ondersteuning voor slepen en neerzetten in de gebruikersinterface. Een beweging is in deze context een actie van de gebruiker die wordt overgebracht door het besturingssysteem en uw toepassing, met de bedoeling om gegevens de kopiëren, te verplaatsen of te koppelen. Een uitsleep beweging treedt op wanneer de gebruiker een object uit een component of een toepassing sleept. Een insleep beweging treedt op wanneer de gebruiker een object naar een component of een toepassing sleept.

Via de API voor slepen en neerzetten kan een gebruiker gegevens slepen tussen toepassingen en tussen componenten in een toepassing. Onder andere de volgende overdrachtsindelingen worden ondersteund:

• Bitmaps

• Bestanden

• Tekst met HTML-opmaak

• Tekst

• RTF-gegevens

• URL's

• Promises, bestand

• Geserialiseerde objecten

• Objectverwijzingen (alleen geldig binnen de brontoepassing)