De component FLVPlaybackCaptioning gebruiken

Met de component FLVPlayback kunt u een videospeler in uw Adobe Flash CS5 Professional-toepassing opnemen om gedownloade Adobe Flash-videobestanden (FLV of F4V) en streaming FLV- of F4V-bestanden te spelen. Zie De component FLVPlayback gebruiken voor meer informatie over FLVPlayback.

Met de component FLVPlaybackCaptioning kunt u ondersteuning van ondertiteling voor uw video’s opnemen. De ondertitelingscomponent ondersteunt XML-bestanden met getimede tekst volgens de W3C-standaard en bevat de volgende functies:

Ondertiteling met ingesloten gebeurtenisactiepunten
U kunt ingesloten gebeurtenisactiepunten in een FLV-bestand met XML koppelen om ondertiteling te bieden in plaats van een XML-bestand met getimede tekst te gebruiken.

Meerdere FLVPlaybackCaptioning-instanties
U kunt meerdere FLVPlayback-ondertitelingsinstanties maken voor meerdere FLVPlayback-instanties.

Schakelknop
U kunt gebruikersinteractie met de ondertiteling bieden door een schakelknop voor ondertiteling te gebruiken.