Gebruik de component FLVPlayback

Wanneer u de component FLVPlayback gebruikt, plaatst u deze in het werkgebied en geeft u een videobestand op dat u wilt afspelen. U kunt ook diverse parameters instellen die het gedrag bepalen en het videobestand beschrijven.

De component FLVPlayback bevat tevens een ActionScript API (Application Programming Interface). De API bevat de volgende klassen, die volledig worden beschreven in de Naslaggids voor ActionScript 3.0 voor Flash Professional : CuePointType, FLVPlayback, FLVPlaybackCaptioning, NCManager, NCManagerNative, VideoAlign, VideoError, VideoPlayer, VideoState en meerdere gebeurtenisklassen - AutoLayoutEvent, LayoutEvent, MetadataEvent, SkinErrorEvent, SoundEvent, VideoEvent en VideoProgressEvent.

De component FLVPlayback omvat de aangepaste UI-componenten voor het afspelen van FLV. De component FLVPlayback is een combinatie van het weergavegebied, of de videospeler, waarin het videobestand wordt weergegeven en de besturingselementen waarmee u kunt werken. De aangepaste UI-componenten voor het afspelen van FLV bieden knoppen en mechanismen waarmee u het videobestand kunt afspelen, stoppen, onderbreken en op andere wijze kunt besturen. Deze besturingselementen omvatten de BackButton, BufferingBar, CaptionButton (voor FLVPlaybackCaptioning), ForwardButton, FullScreenButton, MuteButton, PauseButton, PlayButton, PlayPauseButton, SeekBar, StopButton en VolumeBar. De component FLVPlayback en de aangepaste UI-componenten voor het afspelen van FLV worden in het deelvenster Componenten weergegeven (zie de volgende afbeelding):

FLVPlayback-componenten in het deelvenster Componenten

Het proces waarbij besturingselementen voor afspelen aan de component FLVPlayback worden toegevoegd, wordt skins toewijzen genoemd. De component FLVPlayback heeft een initiële standaardskin, SkinOverAll.swf, die zorgt voor de besturingselementen voor afspelen, stoppen, terug, vooruit, zoekbalk, dempen, volume, volledig scherm en ondertiteling. U kunt deze skin als volgt wijzigen:

• Selecteer een skin uit een verzameling vooraf ontworpen skins

• Maak een aangepaste skin en voeg deze toe aan de verzameling vooraf ontworpen skins

• Selecteer afzonderlijke besturingselementen uit de aangepaste UI-componenten voor het afspelen van FLV en pas deze aan

Wanneer u een vooraf ontworpen skin selecteert, kunt u de skinkleur en de alpha-waarde apart kiezen (tijdens het ontwerpen of bij uitvoering). Zie Een vooraf ontworpen skin selecteren voor meer informatie.

Nadat u een andere skin hebt geselecteerd, wordt deze de nieuwe standaardskin.

Raadpleeg voor meer informatie over het selecteren of maken van een skin voor de component FLVPlayback De component FLVPlayback aanpassen .