Parameters voor de component FLVPlayback

U kunt voor elke instantie van de component FLVPlayback de volgende parameters instellen in Componentcontrole of Eigenschapscontrole: align , autoPlay , cuePoints , preview , scaleMode , skin , skinAutoHide , skinBackgroundAlpha , skinBackgroundColor , source en volume . Elk van deze parameters heeft een bijbehorende ActionScript-eigenschap met dezelfde naam. Wanneer u een waarde toewijst aan deze parameters, stelt u de initiële status in van de eigenschap in de toepassing. Bij het instellen van de eigenschap in ActionScript wordt de ingestelde waarde in de parameter genegeerd. Zie de klasse FLVPlayback in de Naslaggids voor ActionScript 3.0 voor Adobe Flash Professional CS5 voor informatie over de mogelijk waarden voor deze parameters.

De FLVPlayback-parameter source opgeven

Met de parameter source kunt u de naam en locatie opgeven van het videobestand, die in Flash als informatie dienen voor het afspelen van het bestand.

Open het dialoogvenster Inhoudspad door te dubbelklikken op de waardecel voor de parameter source in Componentcontrole.

Dialoogvenster Inhoudspad voor FLVPlayback
Dialoogvenster Inhoudspad voor FLVPlayback

Het dialoogvenster Inhoudspad bevat de optie Identieke afmetingen bron-FLV, waarmee u kunt opgeven of de instantie FLVPlayback in het werkgebied overeen moet komen met de afmetingen van het videobronbestand. Het videobronbestand bevat de voorkeurshoogte en -breedte voor het afspelen. Als u deze optie selecteert, worden de afmetingen van de instantie van FLVPlayback aangepast aan deze voorkeursafmetingen.

De bron

Voer de URL of het lokale pad in naar het videobestand of een XML-bestand dat beschrijft hoe het videobestand moet worden afgespeeld. Als u de precieze locatie van een videobestand niet weet, klikt u op het mappictogram om een dialoogvenster Bladeren te openen om de juiste locatie te vinden. Wanneer bij het bladeren naar een videobestand het bestand zich op of onder de locatie bevindt van het doel-SWF-bestand, wordt in Flash het pad automatisch relatief gemaakt ten opzichte van die locatie, zodat u het van een webserver kunt laten halen. Anders is het pad een absoluut Windows- of Macintosh-pad. U voert de naam van een lokaal XML-bestand in door het pad en de naam te typen.

Als u een HTTP-URL opgeeft, wordt het videobestand als een progressieve download afgespeeld. Als u een RTMP-URL opgeeft, streamt het videobestand vanaf Flash Media Server of FVSS. Een URL naar een XML-bestand kan ook een streaming videobestand zijn vanaf Flash Media Server of FVSS.

Belangrijk:

U kunt ook de locatie van een SMIL-bestand opgeven dat beschrijft hoe meerdere streams van videobestanden voor meerdere bandbreedten moeten worden afgespeeld. In het bestand wordt SMIL (Synchronized Multimedia Integration Language) gebruikt om de FLV-bestanden te beschrijven. Zie Een SMIL-bestand gebruiken voor een beschrijving van het SMIL-bestand.

U kunt ook de naam en locatie opgeven van het videobestand met de eigenschap FLVPlayback . source van ActionScript en de methodes FLVPlayback.play() en FLVPlayback.load() . Deze drie alternatieven hebben een hogere prioriteit dan de parameter source in Componentcontrole. Zie de items FLVPlayback.source , FLVPlayback.play() en FLVPlayback.load() voor de klasse FLVPlayback in de Naslaggids voor ActionScript 3.0 voor Flash Professional .