AIR-toepassingen bijwerken op Android

Voor toepassingen die zijn gedistribueerd op de Android Market, kunt u een toepassing bijwerken door een nieuwe versie op de Market te plaatsen, voor zover aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan (dit beleid wordt vereist door de Market, niet door AIR)

• Het APK-pakket wordt ondertekend met hetzelfde certificaat.

• De AIR-id is dezelfde.

• De waarde versionNumber in de toepassingsdescriptor is hoger. (U moet de waarde versionLabel ook verhogen, indien u deze gebruikt.)

Gebruikers die uw toepassing op Android Market hebben gedownload, worden via de apparaatsoftware op de hoogte gesteld dat er een update beschikbaar is.