AIR-toepassingen bijwerken op iOS

Via de iTunes App Store gedistribueerde AIR-toepassingen kunt u bijwerken door de update in te dienen bij de Store, als u zich aan alle volgende regels houdt (deze regels worden opgelegd door Apple, niet door AIR):

• Het ondertekeningscertificaat en de inrichtingsprofielen voor de code hebben dezelfde Apple-id

• Het IPA-pakket gebruikt dezelfde Apple-bundle-id

• De update beperkt het aantal ondersteunde apparaten niet (met andere woorden: als uw oorspronkelijke toepassing ondersteuning bood voor apparaten met iOS 3, mag u geen update maken die geen ondersteuning biedt voor iOS 3).

Belangrijk: aangezien AIR SDK versie 2.6 en hoger geen ondersteuning biedt voor iOS 3, maar AIR 2 wel, kunt u gepubliceerde iOS-toepassingen die zijn ontwikkeld met AIR 2 niet bijwerken met een update die is ontwikkeld met gebruik van AIR 2.6+.