Een updater-object instantiëren

Nadat u het AIR-updateframework hebt geladen in uw code (zie De Flex-ontwikkelomgeving instellen en Frameworkbestanden opnemen in een HTML-gebaseerde AIR-toepassing ), moet u een updater-object instantiëren, zoals in het onderstaande voorbeeld.

ActionScript-voorbeeld:

var appUpdater:ApplicationUpdater = new ApplicationUpdater();

JavaScript-voorbeeld:

var appUpdater = new runtime.air.update.ApplicationUpdater();

De vorige code maakt gebruik van de klasse ApplicationUpdater (die geen gebruikersinterface biedt). Als u de klasse ApplicationUpdaterUI wilt gebruiken (die wel een gebruikersinterface biedt), gebruikt u het volgende.

ActionScript-voorbeeld:

var appUpdater:ApplicationUpdaterUI = new ApplicationUpdaterUI();

JavaScript-voorbeeld:

var appUpdater = new runtime.air.update.ApplicationUpdaterUI();

In de overige codevoorbeelden in dit document wordt ervan uitgegaan dat u een updater-object met de naam appUpdater hebt geïnstantieerd.