ADT-omgevingsvariabelen

ADT leest de waarden van de volgende omgevingsvariabelen (als deze zijn ingesteld):

AIR_ANDROID_SDK_HOME geeft het pad aan naar de hoofdmap van de Android-SDK. (De map met de map met hulpprogramma's). De AIR 2.6+ SDK bevat de hulpprogramma's van de Android-SDK die nodig zijn om de relevante ADT-opdrachten te implementeren. U moet deze waarde alleen instellen als u een andere versie van de Android-SDK wilt gebruiken. Als deze variabele is ingesteld, hoeft de optie -platformsdk niet worden opgegeven wanneer de ADT-opdrachten worden uitgevoerd waarvoor dit vereist is. Als deze variabele en de opdrachtregeloptie zijn ingesteld, wordt het pad gebruikt dat in de opdrachtregel wordt opgegeven.

AIR_EXTENSION_PATH geeft een mappenlijst op die moet worden doorzocht op door een toepassing vereiste native extensies. De mappenlijst wordt in de juiste volgorde doorzocht nadat native extensiemappen zijn opgegeven op de ADT-opdrachtregel. De ADL-opdracht gebruikt deze omgevingsvariabele ook.

Opmerking: Bij bepaalde computersystemen kunnen double-bytetekens in de bestandssysteempaden die zijn opgeslagen in deze omgevingsvariabelen, onjuist worden geïnterpreteerd. Wanneer dit zich voordoet, kunt u de JRE die is gebruikt voor het uitvoeren van ADT, instellen om de tekenset UTF-8 te gebruiken. Dit kan standaard worden ingesteld in het script dat wordt gebruikt om ADT op Mac en Linux op te starten. In het Windows-bestand adt.bat file of wanneer u ADT direct in Java uitvoert, geeft u de optie -Dfile.encoding=UTF-8 op in de Java-opdrachtregel.