ADT-opdracht voor voorbereiden

Met de ADT-opdracht -prepare wordt een niet-ondertekend AIRI-pakket gemaakt. Een AIRI-pakket mag niet alleen worden gebruikt. Gebruik de opdracht -sign om een AIRI-bestand om te zetten naar een ondertekend AIR-pakket of gebruik de opdracht -package om het AIRI-bestand om te zetten naar een native pakket.

Voor de opdracht -prepare wordt de volgende syntaxis gebruikt:

adt -prepare output app_descriptor FILE_OPTIONS

uitvoer De naam van het gemaakte AIRI-bestand.

app_descriptor Het pad naar het descriptorbestand van de toepassing. Dit kan een relatief pad ten opzichte van de huidige map of een absoluut pad zijn. (De naam van het descriptorbestand van de toepassing wordt in het AIR-bestand gewijzigd in application.xml .)

FILE_OPTIONS Hiermee worden de toepassingsbestanden weergegeven die in het pakket moeten worden opgenomen. De bestandsopties worden volledig beschreven in Bestands- en padopties .