ADT-opdracht uninstallRuntime

Met de opdracht -uninstallRuntime wordt de AIR-runtime volledig van een apparaat of een emulator verwijderd. Voor de opdracht wordt de volgende syntaxis gebruikt:

adt -uninstallRuntime -platform platformName -platformsdk path_to_sdk -device deviceID

-platform De naam van het platform van het apparaat. Momenteel wordt deze opdracht alleen ondersteund door het Android-platform. Gebruik de naam android .

-platformsdk Het pad naar de platform-SDK voor het doelapparaat. Momenteel is Android de enige ondersteunde platform-SDK. De AIR 2.6+ SDK bevat de hulpprogramma's van de Android-SDK die nodig zijn om de relevante ADT-opdrachten te implementeren. U moet deze waarde alleen instellen als u een andere versie van de Android-SDK wilt gebruiken. Bovendien hoeft het pad naar de platform-SDK niet in de opdrachtregel te worden opgegeven als de omgevingsvariabele AIR_ANDROID_SDK_HOME al is ingesteld. (Als beide mogelijkheden zijn ingesteld, wordt de in het pad opgegeven opdrachtregel gebruikt.)

-device Het serienummer van het apparaat. Het apparaat hoeft alleen te worden opgegeven wanneer meer dan één apparaat of emulator met uw computer is verbonden en actief is. Als het opgegeven apparaat niet is aangesloten, retourneert ADT afsluitcode 14: Apparaatfout. Als meer dan één apparaat of emulator is aangesloten en een apparaat niet is opgegeven, retourneert ADT afsluitcode 2: Gebruiksfout.

Bij Android kunt u het Android-hulpprogramma ADB gebruiken om de serienummers weer te geven van aangesloten apparaten en actieve emulators:

adb devices