Opties voor native extensies

De opties voor native extensies geven de opties en bestanden op voor het verpakken van een ANE-bestand voor een native extensie. Gebruik deze opties met een ADT-pakketopdracht waarin de -target -optie ane is.

extension-descriptor -swc swcPath
   -platform platformName
  -platformoptions path/platform.xml
   FILE_OPTIONS

extension-descriptor Het descriptorbestand voor de native extensie.

-swc Het SWC-bestand met de ActionScript-code en -bronnen voor de native extensie.

-platform De naam van het platform dat door dit ANE-bestand wordt ondersteund. U kunt meerdere -platform -opties gebruiken, elk met hun eigen FILE_OPTIONS .

-platformoptions Het pad naar een 'platform options'-bestand (platform.xml). Met dit bestand kunt u niet-standaard Linker-opties, gedeelde bibliotheken en statische bibliotheken van derden die door de extensie worden gebruikt, instellen. Zie Native iOS-bibliotheken voor meer informatie en voorbeelden.

FILE_OPTIONS Identificeert de native platformbestanden die in het pakket worden opgenomen, zoals statische bibliotheken die in het native extensiepakket worden opgenomen. De bestandsopties worden volledig beschreven in Bestands- en padopties . (De optie -e kan niet worden gebruikt bij het verpakken van een ANE-bestand.)