Gegevens wijzigen of verwijderen

Adobe AIR 1.0 of hoger

Voor het uitvoeren van andere gegevensbewerkingen gebruikt u dezelfde procedure als voor het uitvoeren van de SQL-instructie SELECT of INSERT . Een beschrijving van deze procedure vindt u in Werken met SQL-instructies . Vervang gewoon de SQL-instructie in de eigenschap text van de SQLStatement -instantie:

• Als u bestaande gegevens in een tabel wilt wijzigen, gebruikt u de instructie UPDATE .

• Als u een of meer gegevensrijen uit een tabel wilt verwijderen, gebruikt u de instructie DELETE .

Zie SQL-ondersteuning in lokale databases voor beschrijvingen van deze instructies.