Werken met lokale SQL-databases in AIR

Adobe AIR 1.0 of hoger

Adobe® AIR® biedt de mogelijkheid om lokale SQL-databases te maken er ermee te werken. De runtime bevat een SQL-database-engine met ondersteuning voor vele standaardfuncties van SQL via het open-source databasesysteem SQLite. U kunt een lokale SQL-database gebruiken om lokale, niet-vluchtige gegevens op te slaan. Deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor toepassingsgegevens, gebruikersinstellingen voor de toepassing of gegevens van een ander type die u lokaal met de toepassing wilt opslaan.