Innehåll utanför scenen

Undvik att placera innehåll utanför scenen. Placera i stället objekt i visningslistan vid behov.

Undvik också att placera grafiskt innehåll utanför scenen i största möjliga mån. Formgivare och utvecklare placerar ofta element utanför scenen för att de vill återanvända resurser under programmets livstid. Följande bild visar tekniken:

Visa grafik i full storlek
Innehåll utanför scenen

Även om element utanför scenen inte visas på skärmen och inte återges finns de ändå i visningslistan. Körningsmiljön fortsätter att köra interna tester på de här elementen för att se till att de förblir utanför skärmen och att användaren inte samverkar med dem. Därför bör du i största möjliga mån undvika att placera objekt utanför scenen och i stället ta bort dem från visningslistan.