Distribution

När du exporterar den sista version av programmet i Flash Builder är det viktigt att kontrollera att du exporterar den version som ska släppas. När du exporterar den versionen tas all felsökningsinformation i SWF-filen bort. När du tar bort felsökningsinformationen blir SWF-filen mycket mindre vilket gör att programmet körs snabbare.

Om du vill köra den version av projektet som ska släppas ska du använda projektpanelen i Flash Builder och välja alternativet Export Release Build (Exportera slutversion).

Obs! När du kompilerar projektet i Flash Professional kan du inte välja mellan versionen som ska släppas och felsökningsversionen. Den kompilerade SWF-filen är som standard en släppt version.