Skicka iPhone-programmet till App Store

Så här skickar du programmet till App Store:

1. Hämta ett distributionscertifikat och en provisioneringsprofil från webbplatsen iPhone Dev Center ( http://developer.apple.com/iphone/ ).

Ett distributionscertifikat har namnet "iPhone Developer: XXX.cer", där XXX är ditt namn.

Mer information finns i Få utvecklarfiler från Apple .

2. Konvertera distributionscertifikatet till en P12-fil.

Mer information finns i Konvertera ett utvecklarcertifikat till en P12-fil .

3. Kompilera programmet med hjälp av P12-filen och provisioneringsprofilen.

Använd P12-filen som du skapade utifrån distributionscertifikatet. Använd det program-ID som är kopplat till provisioneringsprofilen för distributionen.

Mer information finns i Kompilera en installationsfil för iPhone-program (IPA-fil) .

4. Skicka programmet till webbplatsen iPhone Dev Center ( http://developer.apple.com/iphone/ ).

Viktigt! Apple kräver att du använder Apple-programmet Application Loader för att överföra program till deras App Store. Apple publicerar bara Application Loader för Mac OS X. Även om du kan utveckla AIR-program för iPhone med en Windows-dator måste du ha tillgång till en Mac med OS X (version 10.5.3 eller senare) för att kunna skicka programmet till App Store. Du kan hämta Application Loader från Apple iOS Dev Center.