Virtuella tangentbord

Flash Player 10.2 och senare, AIR 2.6 och senare

Mobilenheter, som telefoner och bärbara enheter, har ofta ett virtuellt, programvarubaserat tangentbord i stället för ett fysiskt. Med klasserna i API:t för Flash kan du:

• Identifiera när ett virtuellt tangentbord öppnas och stängs.

• Hindra tangentbordet från att öppnas.

• Identifiera det område på scenen som det virtuella tangentbordet skymmer.

• Skapa interaktiva objekt som öppnar tangentbordet när de får fokus. (Stöds inte i AIR-program på iOS.)

• (Endast AIR) Inaktivera automatisk panorering så att programmet kan ändra visningen beroende på tangentbordet.