Tangentbordsindata

Flash Player 9 och senare, Adobe AIR 1.0 och senare

Ditt program kan hämta och svara på tangentbordsindata och kan hantera en IME så att användare kan skriva icke-ASCII-text på multibytespråk. Observera att du för det här avsnittet förutsätts ha grundläggande kunskaper om ActionScript 3.0-händelsemodellen. Mer information finns i Hantera händelser .

Se Identifiera indatatyper för mer information om hur du under körning identifierar vilket typ av tangentbordsstöd som finns tillgängligt (fysiskt, virtuellt, alfanumeriskt, eller numeriskt med 12 knappar o.s.v.).

Ett redigeringsprogram för inmatningsmetod (IME-program) gör att användarna kan skriva komplexa tecken och symboler med hjälp av ett standardtangentbord. Du kan använda IME-klasserna för att göra det möjligt för användarna att utnyttja fördelarna med sina system-IME i dina program.