Använda arbetare för samtidighet

Flash Player 11.4 och senare, Adobe AIR 13.4 och senare för datorplattformar

Med ActionScript-arbetare är det möjligt att köra kod samtidigt, eller med andra ord, köra kod i bakgrunden utan att störa kodkörningen i huvudprogrammet.

API:er för ActionScript-samtidighet på datorplattformar är endast tillgängliga i Flash Player 11.4 och senare och i AIR 3.4 och senare. Samtidighet stöds inte i AIR för mobilplattformar.