Uppdatera AIR-program på Android

Om ditt program distribueras via Android Market kan du uppdatera det genom att placera en ny version på Market, förutsatt att följande krav uppfylls (krävs av Market, inte av AIR):

• APK-paketet har signerats med samma certifikat.

• AIR-ID:t är samma.

• Värdet versionNumber i programbeskrivningen är större. (Du bör också öka värdet versionLabel , om det används.)

Användare som har hämtat ditt program från Android Market får veta att det finns en uppdatering via enhetens inbyggda programvara.