ADT-kommandot prepare

Kommandot -prepare skapar ett osignerat AIRI-paket. Ett AIRI-paket kan inte användas fristående. Använd kommandot -sign för att konvertera en AIRI-fil till ett signerat AIR-paket eller kommandot package för att konvertera AIRI-filen till ett systemspecifikt paket.

Kommandot -prepare har följande syntax:

adt -prepare output app_descriptor FILE_OPTIONS

output Namnet på den AIRI-fil som skapas.

app_descriptor Sökvägen till programbeskrivningsfilen. Sökvägen kan anges i förhållande till aktuell katalog eller som en absolut sökväg. (Programbeskrivningsfilen byter namn till application.xml i AIR-filen.)

FILE_OPTIONS Identifierar de programfiler som ska inkluderas i paketet. Filalternativen beskrivs mer ingående i Alternativ för filer och sökvägar .