ADT-kommandot migrate

Kommandot -migrate använder en flyttningssignatur på en AIR-fil. Du måste använda en flyttningssignatur när du förnyar eller ändrar det digitala certifikatet och behöver uppdatera program som signerats med det gamla certifikatet.

Mer information om hur du paketerar AIR-program med en flyttningssignatur finns i Signera en uppdaterad version av ett AIR-program .

Obs! Flyttningscertifikatet måste användas inom 365 dagar från certifikatets förfallodatum. När den här fristen har gått ut kan dina programuppdateringar inte längre signeras med en flyttningssignatur. Användarna kan först uppdatera till en version av ditt program som signerats med en flyttningssignatur och sedan installera den senaste uppdateringen eller avinstallera det ursprungliga programmet och installera det nya AIR-paketet.

Om du vill använda en flyttningssignatur signerar du först AIR-programmet med det nya eller förnyade certifikatet (med kommandot -package eller -sign) och använder sedan flyttningssignaturen tillsammans med det gamla certifikatet och kommandot -migrate.

Kommandot -migrate har följande syntax:

adt -migrate AIR_SIGNING_OPTIONS input output

AIR_SIGNING_OPTIONS Signeringsalternativen för AIR identifierar det ursprungliga certifikat som användes för att signera befintliga versioner av AIR-programmet. Signeringsalternativen beskrivs ingående i ADT-kodsigneringsalternativ .

input Den AIR-fil som redan signerats med det NYA programcertifikatet.

output Namnet på det slutliga paketet med signaturer från både det nya och det gamla certifikatet.

Namnen på de filer som används för in- och utdata i AIR måste vara olika.

Obs! ADT-kommandot migrate kan inte användas med AIR-program för datorer som inkluderar systemspecifika tillägg, eftersom sådana program paketeras som systemspecifika installationsprogram och inte som .air-filer. Om du vill ändra certifikat för ett AIR-program för datorer som inkluderar ett systemspecifikt tillägg paketerar du programmet med ADT-kommandot package och flaggan -migrate.