Zelfinschrijving voor trainingscursussen

Trainingsmanagers stellen trainingscursussen, studieprogramma's en andere onderdelen via de trainingscatalogus ter beschikking van geregistreerde gebruikers, zodat u zichzelf kunt inschrijven.

1. Klik op Trainingscatalogus op de startpagina van Adobe Connect
  2. Selecteer een cursus in de lijst en klik op Inschrijven.

Uw status voor die cursus wordt gewijzigd in In behandeling. U ontvangt een e-mailbericht met de mededeling dat u goedkeuring voor een cursus hebt aangevraagd. De trainingsmanager ontvangt ook een bericht waarin om zijn of haar goedkeuring wordt gevraagd.

3. Als de trainingsmanager uw inschrijvingsverzoek goedkeurt, ontvangt u een e-mailbericht met uw nieuwe status en een koppeling naar de cursus. Uw status wordt van In behandeling gewijzigd in Ingeschreven. Vervolgens klikt u op een voor u geschikt moment op de koppeling naar de cursus in het e-mailbericht en legt u de cursus af.