Accountinformatie weergeven en bewerken

De pagina Accountoverzicht wordt weergegeven wanneer u klikt op het tabblad Beheer. Deze pagina bevat een beschrijving van de toepassingen en producten die voor deze account zijn geactiveerd.

De meeste accountinformatie op de pagina Accountoverzicht kan niet worden gewijzigd via Connect Central. U kunt de volgende accountinstellingen wijzigen in Connect Central: de standaardtijdzone, de standaardtaal, het gebruikersbeleid voor gebeurtenissen (als Events deel uitmaakt van uw account) en informatie over de primaire contactpersoon.

De wijzigingen die u in deze gegevens aanbrengt, worden doorgevoerd in de volledige account. (Als u gegevens uit uw eigen gebruikersaccountprofiel wilt wijzigen, klikt u op Mijn profiel in de rechterbovenhoek en kiest u de optie Mijn voorkeuren bewerken.)

Accountinformatie weergeven

1. Meld u aan bij Connect Central
  2. Klik op het tabblad Beheer.

Het accountoverzicht bevat informatie over uw account en de accountfuncties.

Onder Functies en Geavanceerde functies ziet u informatie over uw account. Wanneer bij de naam van een toepassing een vinkje staat, is deze toepassing ingeschakeld.

Systeemfuncties
    Bij Bandbreedte per maand wordt de hoeveelheid gegevens weergegeven die elke maand van of naar uw account wordt verzonden in verhouding tot de toegestane hoeveelheid bandbreedte. Schijfgebruik (MB) toont de hoeveelheid vaste-schijfruimte die wordt verbruikt door uw account in verhouding tot de toegestane hoeveelheid schijfruimte.

Presentatie
    Het aantal auteurs in uw installatie in verhouding tot het toegestane aantal.

Training
    Het prijsmodel dat uw organisatie gebruikt voor training. Bij Trainingsmanagers staat het aantal managers in uw installatie in verhouding tot het toegestane aantal. Aantal studenten in verhouding tot toegestane aantal toont het aantal studenten dat is toegevoegd aan de studentengroep in verhouding tot het toegestane aantal. (Alleen leden van deze groep kunnen trainingsinhoud weergeven.) Bij Licentielimiet aantal gelijktijdige deelnemers training staat het aantal gebruikers dat gelijktijdig trainingsinhoud kan weergeven.

Vergadering
    Het prijsmodel dat uw organisatie gebruikt voor deelnemers. Bij Gastheren vergadering wordt het aantal gastheren in uw installatie weergegeven in verhouding tot het toegestane aantal. Piek aantal gelijktijdige deelnemers vergadering toont het aantal gebruikers dat gelijktijdig vergaderingen kan bijwonen. (De sofwarematige limiet is het aantal quota's dat is aangeschaft en de harde limiet is het aantal quota's dat wordt opgelegd.) Gelijktijdige gebruikers per vergadering geeft het aantal gebruikers aan dat gelijktijdig één vergadering kan bijwonen. Burst Pack-minuten zijn vooruitbetaalde minuten die over zijn. Eén Burst Pack bestaat uit 5000 minuten.

Seminarruimten
    Het aantal gastheren van seminars in uw installatie in verhouding tot het toegestane aantal.

Gebeurtenisbeheer
    Het aantal gebeurtenisbeheerders in uw installatie in verhouding tot het toegestane aantal.

FlashPaper inschakelen
    Een Adobe-product waarmee u HTML-, Microsoft Word- en PowerPoint-bestanden kunt omzetten in Flash-documenten voor het web. Adobe ontwikkelt geen nieuwe functies meer voor FlashPaper. Adobe raadt u aan PDF-bestanden te gebruiken als u presentaties wilt maken en wilt samenwerken aan documenten in Connect.

Aanpassing en rebranding
    Met deze functie kunt u uw account aanpassen met de branding van uw onderneming.

SSL-verbinding vereist
    Een functie waarmee wordt bepaald of uw account gebruikmaakt van SSL voor het coderen van alle communicatie tussen de server en verbonden gebruikers.

Rapporten
    Met deze functie krijgt u toegang tot de wizard Rapporten.

Accountinformatie bewerken

1. Meld u aan bij Connect Central.
  2. Klik op het tabblad Beheer.
  3. Klik op Informatie bewerken.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u de standaardtaal wilt wijzigen, selecteert u een taal in het pop-upmenu Standaardtaal.

• Selecteer een tijdzone in het pop-upmenu Standaardtijdzone als u de standaardtijdzone wilt wijzigen.

• Selecteer een optie in het pop-upmenu Gebruikersbeleid voor gebeurtenissen als u de regel voor geregistreerde personen voor gebeurtenissen wilt wijzigen.

• U kunt de contactgegevens wijzigen door een voornaam, achternaam en e-mailadres in te voeren in de tekstvakken voor de primaire contactpersoon.

5. Klik op Opslaan.

Prijsmodellen

Het prijsmodel bepaalt hoe uw organisatie betaalt voor het gebruik van het programma en is gekoppeld aan de quota- en gebruiksgegevens die staan vermeld onder Systeemfuncties. Er bestaan verschillende modellen voor training en vergaderingen.

Er is één prijsmodel voor training:

Gelijktijdige studenten
Met dit model wordt een beperking ingesteld voor het aantal studenten dat gelijktijdig actief kan zijn in alle cursussen of studieprogramma's.

Ook voor vergaderingen bestaan er twee prijsmodellen; u ziet de informatie die van toepassing is op het model dat uw organisatie heeft aangeschaft:

Benoemde organisator
Dit model beperkt het aantal gebruikers dat vergaderingen kan starten. Iedere benoemde organisator kan per keer één actieve vergadering starten. Elke vergadering is beperkt tot het aantal deelnemers dat is vastgelegd in het licentiebestand. Er moet een benoemde organisator aanwezig zijn om een vergadering te starten. Een vergadering is beëindigd wanneer alle benoemde organisatoren de vergadering verlaten.

Gelijktijdige deelnemers
Met dit model wordt bepaald hoeveel deelnemers gelijktijdig actief kunnen zijn in een vergadering. Deze limiet geldt niet voor deelnemers aan seminars.
Opmerking: U kunt niet tegelijkertijd quota's hebben voor benoemde organisatoren en voor gelijktijdige deelnemers.

Seminarruimtequota's beïnvloeden andere typen quota's niet. Er bestaat een limiet voor seminardeelnemers, waarmee wordt vastgesteld hoeveel deelnemers gelijktijdig actief kunnen zijn in een seminar. Deze beperking geldt voor iedere seminarruimte afzonderlijk.

Bij de prijsmodellen voor benoemde organisatoren en gelijktijdige deelnemers worden dezelfde velden weergegeven, maar enige velden zijn irrelevant afhankelijk van het prijsmodel dat uw organisatie heeft gekozen:

• Als uw organisatie het model voor gelijktijdige gebruikers heeft gekozen, is het veld Gelijktijdige gebruikers per vergadering irrelevant omdat de account gebonden is aan de gegevens in het veld Piek aantal gelijktijdige deelnemers vergadering. Als "onbeperkt" wordt weergegeven in het veld Gelijktijdige gebruikers per vergadering, geeft dit aan dat Connect de grootte van een ruimte niet beperkt. Er bestaat echter wel een bovenlimiet voor het aantal gelijktijdige gebruikers dat de account ondersteunt.

• Als uw organisatie het model voor benoemde organisatoren heeft gekozen, wordt er een maximale capaciteit voor de ruimte ingesteld door Connect, die wordt weergegeven in het veld Gelijktijdige gebruikers per vergadering. Het veld Piek aantal gelijktijdige deelnemers vergadering is irrelevant als het model voor benoemde organisatoren wordt gebruikt, omdat Connect het aantal organisatoren beperkt met het veld Gelijktijdige gebruikers per vergadering. Dit maximum is doorgaans ingesteld op 100 gebruikers.