Opties voor zelfinschrijving instellen

Zelfinschrijvingsopties worden ingesteld met gebruik van de trainingscatalogus. U dient cursussen, studieprogramma's en virtuele lesruimten aan de catalogus toe te voegen als u de functie voor zelfinschrijving wilt gebruiken. Zie De trainingscatalogus beheren voor meer informatie.

Opmerking: Adobe Connect-beheerders kunnen zelfinschrijvings- en trainingscatalogusinstellingen aanpassen om aan de voorschriften te voldoen. Zie Werken met compatibiliteits- en besturingsinstellingen voor meer informatie.
  1. Wanneer de informatiepagina voor de cursus, het studieprogramma of de virtuele lesruimte nog niet wordt weergegeven, gaat u naar het tabblad Training in Adobe Connect Central en bladert u naar deze pagina. Klik op de naam van de cursus, het studieprogramma of de virtuele lesruimte om de informatiepagina te openen.
  2. Klik op Instellingen van trainingscatalogus.
  3. Selecteer Vermelden in trainingscatalogus voor zelfinschrijving van student. Geregistreerde gebruikers kunnen zichzelf dan toevoegen aan de machtigingenlijst voor de cursus, het studieprogramma of de virtuele lesruimte in de trainingscatalogus.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer Goedkeuring van cursusmanager vereist voor inschrijving als studenten goedgekeurd moeten worden voordat ze toegang krijgen tot de cursus, het studieprogramma of de virtuele lesruimte in de trainingscatalogus. Selecteer Cursusmanager(s) via e-mail op de hoogte stellen van goedkeuringsverzoeken als u iedere keer een e-mail wilt ontvangen als een student zich wil inschrijven. (Als u deze optie niet selecteert, dient u de trainingscatalogus te controleren op studenten met de status In uitvoering.)

• Selecteer Open inschrijving om alle studenten toegang te geven tot de cursus, het studieprogramma of de virtuele lesruimte.

5. Selecteer Weergeven in trainingscatalogus.
  6. Kies een opslaglocatie in de trainingscatalogus en klik op OK. (Vergeet niet dat inhoud in de trainingscatalogus moet staan voordat u de functie voor zelfinschrijving kunt gebruiken.)
  7. Klik op Opslaan.