Een vergadering in de wachtstand zetten of beëindigen

Gastheren kunnen deelnemers in de wacht plaatsen, om tijdelijk alleen gastheren en presentatoren toe te laten, zodat deze materialen kunnen voorbereiden. Audioconferentiegesprekken worden in de wachtstand geplaatst.

Gastheren kunnen een vergadering beëindigen om iedereen uit de ruimte te verwijderen, inclusief gastheren, presentatoren en deelnemers. Audioconferentiegesprekken worden tevens afgebroken. Als een Adobe Connect-account per minuut wordt afgerekend, kan het beëindigen van een vergadering extra kosten voorkomen als de vergadering niet bezig is.

Deelnemers in de wachtstand zetten

1. Selecteer Vergadering > Toegang beheren > Deelnemers in de wachtstand zetten in de menubalk.
  2. Reviseer de boodschap aan deelnemers als u dat wilt en klik op OK om de vergadering in de wacht te zetten.

Deelnemers die zich aanmelden bij een vergadering die in de wachtstand staat, betreden automatisch de vergadering wanneer deze wordt hervat.

Een vergadering beëindigen

1. Klik in de menubalk op Vergadering > Vergadering beëindigen.
  2. Reviseer de boodschap aan deelnemers als u dat wilt en klik op OK om de vergadering te beëindigen.

Een boodschap voor het in de wacht zetten of beëindigen van een vergadering opslaan om later te gebruiken

U kunt een bericht In de wachtstand of Vergadering beëindigen maken zonder de vergadering te onderbreken. Op deze manier kunt u het bericht tijdens de vergadering schrijven en het op het juiste moment verzenden.

1. Selecteer Vergadering > Toegang beheren > Deelnemers in de wachtstand zetten in de menubalk.
  2. Reviseer het bericht in het tekstvak.
  3. Klik op Bericht opslaan om het bericht op te slaan voor toekomstig gebruik en om terug te gaan naar de vergadering.

Een vergadering weer starten die in de wachtstand is geplaatst of is beëindigd

Klik in de rechterbovenhoek van de vergaderruimte in het venster Deelnemers in wachtstand op Vergadering starten.
Als u dat venster gesloten hebt, kiest u Vergadering > Toegang beheren en deselecteert u Deelnemers in de wachtstand plaatsen.