Werken met meldingen en verzoeken

Verzoeken en meldingen die in behandeling zijn, worden weergegeven in de menubalk. Hierdoor krijgt u één overzicht van verzoeken en meldingen waarop u kunt reageren. Pictogrammen voor meldingen en verzoeken worden weergegeven als u verzoeken hebt die in behandeling zijn.

Afbeelding op volledige grootte weergeven
Meldingen en verzoeken
A.
Verzoek om invoer gebruiker

B.
Verzoek om hand op te steken

C.
Meldingen

D.
Melding opnemen

Klik op een verzoek- of meldingknop om details weer te geven en de vereiste actie te ondernemen. Verzoeken om de hand op te steken en verzoeken om toegang worden afzonderlijk aangegeven. Andere meldingen worden weergegeven met behulp van de knop Info.

Meldingen via de knop Info