Apparaten voor videotelefonie configureren

Officieel biedt Adobe Connect ondersteuning voor de Tandberg 990MXP- en Edge 95-apparaten voor videoconferenties, maar andere Tandberg H.264-apparaten zouden ook goed moeten werken.

Bezoek de website van Tandberg voor meer informatie.

1. Klik boven in het venster van Connect Central op Beheer.

2. Klik op Apparaten voor videotelefonie.

3. Voer in het vak Apparaatnaam de naam in die gebruikers te zien moeten krijgen in de vergaderclient.

4. Voer het SIP-adres (Session Initiation Protocol) in dat voor het apparaat is gedefinieerd op de Flash Media Gateway-server. (Neem voor meer informatie contact op met uw systeembeheerder.)

5. Klik op Opslaan.