Cursusrapporten downloaden en afdrukken

Met uitzondering van het rapport Overzicht, kunt u alle cursusrapporten exporteren naar een CSV-bestand door onder de koppelingen voor de rapporttypen te klikken op Rapportgegevens downloaden.

U kunt het rapport Op dia's/pagina's of Op vragen ook exporteren naar een browservenster door op de knop Afdrukbare versie linksboven in het scherm te klikken.

1. Klik op het tabblad Training boven in het venster Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de cursus.
  3. Klik in de lijst op de naam van de desbetreffende cursus.
  4. Klik op de koppeling Rapporten.
  5. Selecteer een rapporttype (Op dia's, Op gebruikers, Op vragen of Op antwoorden).
  6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op Rapportgegevens downloaden.

• Klik op Afdrukbare versie.