Aanwezigen vragen stellen en vragen van aanwezigen accepteren

1. Met audio of de pod Vragen en antwoorden kan een gastheer een vraag stellen.
  2. Wanneer deelnemers op de knop Hand omhoog in de menubalk klikken, gebeurt het volgende:
    • Iedereen ziet de opgestoken handen naast de namen in de pod Deelnemers. Als meerdere deelnemers hun hand hebben opgestoken, is de positie van de deelnemers in de lijst afhankelijk van het moment waarop ze hun hand hebben opgestoken.

• Gastheren ontvangen een melding in de rechterbovenhoek van de vergaderruimte met de knoppen Goedkeuren en Afwijzen . Met individuele meldingen wordt aangegeven hoeveel mensen hun hand hebben opgestoken en wordt de positie van de huidige deelnemer in de wachtrij weergegeven. Zo geeft 4/10 bijvoorbeeld aan dat deze aanwezige zijn of haar hand als vierde van tien personen heeft opgestoken.

3. Selecteer een of meer deelnemers in de pod Deelnemers en kies Audio inschakelen in het menu. Rechts van de namen van de deelnemers is het pictogram voor de opgestoken hand vervangen door het microfoonpictogram .
  4. De deelnemers ontvangen een melding dat ze kunnen klikken op Nu spreken. Als een deelnemer zijn of haar scherm moet delen, beweegt u de muisaanwijzer over de naam van de deelnemer in de pod Deelnemers en selecteert u Verzoek om scherm te delen.
  5. Wanneer een deelnemer klaar is met spreken, beweegt u de muisaanwijzer over de naam van de deelnemer in de pod Deelnemers en selecteert u Audio uitschakelen . Zo beperkt u achtergrondruis.