Adaptieve framesnelheid

Als u een SWF-bestand compileert, stelt u een bepaalde framesnelheid in voor de film. In een beperkte omgeving met een lage processorsnelheid kan de framesnelheid soms verlagen tijdens het afspelen. Om een acceptabele framesnelheid voor de gebruiker te behouden slaat de runtime de rendering van sommige frames over. Het overslaan van de rendering van sommige frames zorgt ervoor dat de framesnelheid niet terugloopt tot een onaanvaardbare waarde.

Opmerking: In dit geval slaat de runtime geen frames over, maar alleen de rendering van inhoud van frames. Er wordt nog steeds code uitgevoerd en de weergavelijst wordt bijgewerkt, maar de updates worden niet weergegeven op het scherm. Er bestaat geen manier om een fps-drempelwaarde op te geven die aangeeft hoeveel frames er worden overgeslagen als de runtime de framesnelheid niet stabiel kan houden.