Inhoud buiten het werkgebied

Plaats geen inhoud buiten het werkgebied. Plaats objecten indien nodig gewoon in de weergavelijst.

Plaats indien mogelijk geen grafische inhoud buiten het werkgebied. Ontwerpers en ontwikkelaars plaatsen elementen gewoonlijk buiten het werkgebied om ze opnieuw te kunnen gebruiken tijdens de levensduur van de toepassing. De volgende afbeelding laat deze veelgebruikte techniek zien:

Afbeelding groot weergeven
Inhoud buiten het werkgebied

Zelfs als de elementen buiten het werkgebied niet op het scherm worden weergegeven en niet zijn gerenderd, komen ze nog steeds voor in de weergavelijst. De runtime gaat door met het uitvoeren van interne tests op deze elementen om ervoor te zorgen dat ze zich nog steeds buiten het werkgebied bevinden en de gebruiker niet met ze communiceert. Plaats dus indien mogelijk geen objecten buiten het werkgebied en verwijder ze uit de weergavelijst.