Gebieden opnieuw tekenen

Gebruik altijd de optie voor het opnieuw tekenen van gebieden wanneer u een project ontwikkelt.

Voor een betere rendering is het belangrijk dat u de optie voor het opnieuw tekenen van gebieden gebruikt wanneer u een project ontwikkelt. Met deze optie kunt u de gebieden zien die door Flash Player worden gerenderd en verwerkt. U kunt deze optie inschakelen door Opnieuw te tekenen gebieden weergeven in te schakelen in het contextmenu van de foutopsporingsversies van Flash Player.

Opmerking: De optie Opnieuw te tekenen gebieden weergeven is niet beschikbaar in Adobe AIR of in de releaseversie van Flash Player. (In Adobe AIR is het contexmenu alleen beschikbaar in desktoptoepassingen, maar de toepassing heeft geen ingebouwde items of standaarditems, zoals Opnieuw te tekenen gebieden weergeven.)

De onderstaande afbeelding illustreert deze optie met een eenvoudige MovieClip-animatie op de tijdlijn:

Afbeelding groot weergeven
De optie voor het opnieuw tekenen van gebieden is ingeschakeld

U kunt deze optie ook programmatisch inschakelen met de methode flash.profiler.showRedrawRegions() :

// Enable Show Redraw Regions
// Blue color is used to show redrawn regions
flash.profiler.showRedrawRegions ( true, 0x0000FF );

In Adobe AIR-toepassingen kan alleen met deze methode de optie voor het opnieuw tekenen van gebieden worden ingeschakeld.

Gebruik de optie voor het opnieuw tekenen van gebieden om na te gaan welke optimalisatiemogelijkheden er beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat sommige weergaveobjecten die niet worden getoond, toch CPU-cycli verbruiken omdat ze wel worden gerenderd. Dit wordt in de volgende afbeelding geïllustreerd. De animatie van een rennend figuur wordt bedekt door een zwarte vectorvorm. De afbeelding laat zien dat het weergaveobject niet uit de weergavelijst is verwijderd en dus nog steeds wordt gerenderd. Hiermee worden CPU-cycli verspild:

Afbeelding groot weergeven
Opnieuw getekende gebieden

Als u de prestaties wilt verbeteren, stelt u de eigenschap visible van de verborgen, rennende figuur in op false of verwijdert u de figuur uit de weergavelijst. U moet ook de bijbehorende tijdlijn stoppen. Deze stap zorgt ervoor dat het weergaveobject wordt stilgezet en slechts een minimum aan CPU-vermogen verbruikt.

Gebruik de optie voor het opnieuw tekenen van gebieden gedurende·de gehele ontwikkelingscyclus. Als u deze optie gebruikt, wordt u aan het einde van het project niet onaangenaam verrast doordat gebieden opnieuw getekend worden zonder dat dat nodig is.