Certificaten, apparaat-id's, toepassings-id's en inrichtingsprofielen beheren

U kunt certificaten, apparaat-id's, toepassings-id's en Apple iPhone Dev Center-website (http://developer.apple.com/iphone/ ). Ga naar de sectie iPhone Developer Program Portal van de website.

• Klik op de koppeling voor certificaten om uw ontwikkelingscertificaten te beheren. U kunt een certificaat maken, downloaden of intrekken. Als u een certificaat wilt maken, dient u eerst een CSR-bestand te maken. Zie Een certificaataanvraag genereren .

• Klik op de koppeling voor apparatuur om de lijst met apparaten te beheren waarop de toepassing die u ontwikkelt, geïnstalleerd kan worden.

• Klik op de koppeling voor toepassings-id's om deze te beheren. Elk inrichtingsprofiel dat u maakt, is gekoppeld aan een toepassings-id.

• Klik op de koppeling voor inrichting om uw inrichtingsprofielen te beheren. U kunt ook de Development Provisioning Assistant gebruiken om ontwikkelinrichtingsprofielen te maken.

• Klik op de koppeling voor distributie wanneer u uw toepassing naar de App Store wilt verzenden of wanneer u een ad-hocversie van de toepassing wilt maken. U vindt hier ook een koppeling naar de iTunes Connect-site van waaruit u een toepassing naar de App Store kunt verzenden.