Lokale gegevens opslaan

Flash Player 9 of hoger, Adobe AIR 1.0 of hoger

Met de klasse SharedObject kunt u kleine hoeveelheden gegevens opslaan op de clientcomputer. In Adobe AIR kunt u met de klasse EncryptedLocalStore kleine hoeveelheden privacygevoelige gebruikersgegevens op de lokale computer opslaan in een AIR-toepassing.

U kunt ook bestanden lezen en schrijven op het bestandssysteem en (in Adobe AIR) lokale gegevensbestanden van de database openen. Zie voor meer informatie Werken met het bestandssysteem en Werken met lokale SQL-databases in AIR .

Er zijn een aantal veiligheidsfactoren die betrekking hebben op gezamenlijke objecten. Zie voor meer informatie Gezamenlijke objecten in Beveiliging .