De toepassingsnaam en -beschrijving lokaliseren in het installatieprogramma van de AIR-toepassing

Adobe AIR 1.1 en hoger

U kunt meerdere talen opgeven voor de elementen name en description in het descriptorbestand van de toepassing. Hieronder wordt bijvoorbeeld de toepassingsnaam in drie talen opgegeven (Engels, Frans en Duits):

<name>
    <text xml:lang="en">Sample 1.0</text>
    <text xml:lang="fr">Échantillon 1.0</text>
    <text xml:lang="de">Stichprobe 1.0</text>
</name>

Het attribuut xml:lang voor elk tekstelement geeft een taalcode aan, zoals gedefinieerd in RFC4646 ( http://www.ietf.org/rfc/rfc4646.txt ).

Het element name definieert de toepassingsnaam die wordt weergegeven in het installatieprogramma van de AIR-toepassing. Het installatieprogramma van de AIR-toepassing maakt gebruik van de gelokaliseerde waarde die het best overeenkomt met de gebruikersinterfacetalen die zijn gedefinieerd in de instellingen van het besturingssysteem.

Op dezelfde manier kunt u meerdere taalversies opgeven voor het element description in het descriptorbestand van de toepassing. Dit element definieert beschrijvende tekst die wordt weergegeven in het installatieprogramma van de AIR-toepassing.

Deze instellingen zijn alleen van toepassing op de talen die beschikbaar zijn in het installatieprogramma van de AIR-toepassing. Ze definiëren niet de landinstellingen die beschikbaar zijn voor de actieve geïnstalleerde toepassing. AIR-toepassingen kunnen gebruikersinterfaces bieden die meerdere talen ondersteunen, inclusief en als aanvulling op de talen die al beschikbaar zijn in het AIR-installatieprogramma.

Zie voor meer informatie Descriptorelementen AIR-toepassing .