Update-instellingen definiëren met behulp van ActionScript- of JavaScript-code

U kunt deze configuratieparameters ook instellen door middel van code in de toepassing, zoals in het volgende voorbeeld:

appUpdater.updateURL = " http://example.com/updates/update.xml";
appUpdater.delay = 1;

De eigenschappen van het updater-object zijn updateURL en delay . Deze eigenschappen definiëren dezelfde instellingen als de elementen updateURL en delay in het configuratiebestand: de URL van het update-descriptorbestand en het interval waarna op updates moet worden gecontroleerd. Als u een configuratiebestand en instellingen in code definieert, hebben de eigenschappen die zijn ingesteld via code voorrang op de corresponderende instellingen in het configuratiebestand.

U moet de eigenschap updateURL definiëren via het configuratiebestand of via een script (zie De updatedescriptorbestanden definiëren en het AIR-bestand aan uw webserver toevoegen ) vóórdat u de updater gebruikt (voordat u de methode initialize() van het updater-object aanroept zoals beschreven in Het updateframework initialiseren ).

Het ApplicationUpdaterUI-framework definieert de volgende aanvullende eigenschappen van het updater-object:

• isCheckForUpdateVisible —Correspondeert met de dialoogvensters Check for Update, No Update en Update Error

• isDownloadUpdateVisible —Correspondeert met het dialoogvenster Download Update

• isDownloadProgressVisible —Correspondeert met de dialoogvensters Download Progress en Download Error

• isInstallUpdateVisible —Correspondeert met het dialoogvenster Install Update

• isFileUpdateVisible —Correspondeert met de dialoogvensters File Update, File No Update en File Error

• isUnexpectedErrorVisible —Correspondeert met het dialoogvenster Unexpected Error

Iedere eigenschap correspondeert met een of meer dialoogvensters in de ApplicationUpdaterUI-gebruikersinterface. Iedere eigenschap is een Booleaanse waarde met een standaardwaarde van true (waar). Wanneer de waarde wordt ingesteld op false , worden de corresponderende dialoogvensters niet weergegeven als onderdeel van de updateprocedure.

Deze dialoogvenstereigenschappen hebben voorrang op de instellingen in het update-configuratiebestand.