Ansluta till Flash Debugger

Om du vill felsöka ett program som körs på en mobilenhet kan du köra Flash Debugger på utvecklingsdatorn och ansluta till den via nätverket. Du måst göra följande för att aktivera fjärrfelsökning:

• På Android anger du behörigheten android:permission.INTERNET i programbeskrivningen.

• Kompilera SWF-programfilerna med felsökning aktiverat.

• Paketera programmet med -target apk-debug, för Android, eller -target ipa-debug , för iOS, och antingen flaggan -connect (wifi-felsökning) eller -listen (USB-felsökning).

För fjärrfelsökning via wifi måste enheten ha tillgång till TCP-porten 7935, på den dator där Flash Debugger körs via IP-adressen, eller det fullständiga kvalificerade domännamnet. För fjärrfelsökning med USB måste enheten ha åtkomst till TCP-porten 7936 eller till porten som är angiven i flaggan -listen .

För iOS kan du även ange -target ipa-debug-interpreter eller -target ipa-debug-interpreter-simulator .