Bestanden voor ontwikkelaars verkrijgen van Apple

Zoals bij het ontwikkelen van elke toepassing voor de iPhone, moet u eerst iPhone-bestanden voor ontwikkelaars verkrijgen van Apple. U moet een iPhone-certificaat voor ontwikkelaars verkrijgen en een mobiel inrichtingsprofiel. U moet ook andere inrichtingsprofielen verkrijgen. Zie de Verklarende woordenlijst voor definities van deze bestanden.

Opmerking: Het verkrijgen van deze bestanden is essentieel voor het ontwikkelen van iPhone-toepassingen. Zorg ervoor dat u deze procedure doorloopt voordat u de toepassing ontwikkelt. Het verkrijgen van bestanden voor ontwikkelaars is geen eenvoudige procedure. Lees deze instructies en de instructies op de website van het Apple iPhone Dev Center zorgvuldig door.