Aangepaste gebruikersinterfaces voor toepassingsupdates presenteren

AIR bevat een standaardinterface voor updates:

Deze interface wordt altijd gebruikt wanneer een gebruiker voor het eerst een versie van een toepassing op een computer installeert. U kunt echter uw eigen interface definiëren die moet worden gebruikt voor daarop volgende instanties. Als in uw toepassing een aangepaste interface voor updates wordt gedefinieerd, specificeert u een customUpdateUI -element in het descriptorbestand voor de nu geïnstalleerde toepassing:

<customUpdateUI>true</customUpdateUI>

Wanneer de toepassing is geïnstalleerd en de gebruiker een AIR-bestand opent met een toepassings- en een uitgevers-id die overeenkomen met die van de geïnstalleerde toepassing, opent de runtime de toepassing in plaats van het standaard installatieprogramma van AIR. Zie voor meer informatie customUpdateUI .

Wanneer de toepassing wordt uitgevoerd (wanneer het object NativeApplication.nativeApplication de gebeurtenis load verzendt), kan de toepassing beslissen of de toepassing moet worden bijgewerkt (met behulp van de klasse Updater). Als de toepassing besluit een update uit te voeren, kan deze een eigen installatie-interface presenteren aan de gebruiker (die verschilt van de standaardinterface die wordt weergegeven als de toepassing wordt uitgevoerd).