Använda klassen StageVideo för maskinvaruaccelererad presentation

Flash Player 10.2 och senare

I Flash Player optimeras videoprestanda med hjälp av maskinvaruacceleration för H.264-avkodning. Du kan ytterligare förbättra prestanda genom att använda StageVideo API. Med StageVideo kan du låta programmet utnyttja fördelarna med maskinvaruaccelererad presentation.

Körningsmiljöer med stöd för StageVideo API omfattar:

• Flash Player 10.2 och senare

Obs! I Flash Player 11.4/AIR 3.4 och senare kan du använda indata från en kamera tillsammans med StageVideo.