Skapa underklasser av klassen HTMLLoader

Adobe AIR 1.0 och senare

Du kan skapa en underklass av klassen HTMLLoader för att skapa nya beteenden. Du kan till exempel skapa en underklass som definierar standardhändelseavlyssnare för HTMLLoader-händelser (som exempelvis de händelser som skickas när HTML renderas eller när användaren klickar på en länk).

Följande exempel utökar klassen HTMLHost för att skapa normal -beteende när JavaScript-metoden window.open() anropas. Exemplet definierar därefter en underklass av HTMLLoader som använder den anpassade implementeringen av klassen HTMLHost:

package
{
       import flash.html.HTMLLoader;
    public class MyHTMLHost extends HTMLHost
       {
           public function MyHTMLHost()
           {
               super(false);
        }
        override public function createWindow(opts:HTMLWindowCreateOptions):void
        {
            var initOptions:NativeWindowInitOptions = new NativeWindowInitOptions();
            var bounds:Rectangle = new Rectangle(opts.x, opts.y, opts.width, opts.height);
            var html:HTMLLoader = HTMLLoader.createRootWindow(true,
                                                    initOptions,
                                                    opts.scrollBarsVisible,
                                                    bounds);
            html.stage.nativeWindow.orderToFront();
            return html
       }
}

Följande definierar en underklass av klassen HTMLLoader som tilldelar ett MyHTMLHost-objekt till dess htmlHost -egenskap.

package
{
       import flash.html.HTMLLoader;
    import MyHTMLHost;
    import HTMLLoader;
       public class MyHTML extends HTMLLoader
       {
           public function MyHTML()
           {
               super();
               htmlHost = new MyHTMLHost();
           }
       }
}

Detaljer om klassen HTMLHost och metoden HTMLLoader.createRootWindow() som används i detta exempel finns under Definiera webbläsarliknande användargränssnitt för HTML-innehåll .