Informatie over virtuele lesruimten weergeven

U kunt informatie over een virtuele lesruimte weergeven op de pagina Informatie over virtuele lesruimte. Deze pagina wordt weergegeven als u op de naam van de virtuele lesruimte klikt in de lijst Trainingsmappen. Vanaf deze pagina kunt u de informatie voor een bepaalde virtuele lesruimte weergeven of bewerken, zoals de naam, het overzicht, de URL en toegangs- en telefoongegevens.

1. Klik op het tabblad Training boven in het venster van Adobe Connect Central.
  2. Navigeer naar de map die de virtuele lesruimte bevat.
  3. Selecteer de naam van de virtuele lesruimte.