Aansluiten bij gebeurtenissen

Alle Connect-gebeurtenissen waarbij u zich mag aansluiten, worden weergegeven in de lijst met gebeurtenissen. (Als u deze lijst met gebeurtenissen wilt weergeven, navigeert u naar het tabblad Start van Connect Central en klikt u op Mijn geplande gebeurtenissen.)

Voor alle Connect-gebeurtenissen is registratie vereist, maar niet voor alle gebeurtenissen is goedkeuring vereist. U kunt zich op twee manieren inschrijven voor een gebeurtenis:

• Via een koppeling in de e-mailuitnodiging. Dit is alleen van toepassing als u bent uitgenodigd door de gastheer van de gebeurtenis.

• Via een koppeling op de openbare pagina's met gebeurtenislijsten op een website. Dit geldt alleen als de gebeurtenis open staat voor iedereen.

Nadat u op de registratiekoppeling hebt geklikt, wordt er een formulier weergegeven. Met dit formulier kunt u zich registreren voor de gebeurtenis. (Geregistreerde gebruikers van Connect moeten zich aanmelden voordat ze zich kunnen registreren voor de gebeurtenis.) Tijdens de registratie maakt u een gastprofiel door een wachtwoord op te geven en vragen te beantwoorden. Afhankelijk van de manier waarop de gebeurtenis is gemaakt, ontvangt u dan een melding via e‑mail waarin uw status wordt vermeld (in behandeling, goedgekeurd of afgewezen). Als uw registratie wordt goedgekeurd, bevat het e-mailbericht de volgende informatie:

• URL

• Het telefoonnummer dat en de deelnemercode die u moet gebruiken om in te bellen, indien van toepassing

U kunt de gebeurtenis bovendien toevoegen aan uw Outlook-agenda als u een e‑mailuitnodiging hebt ontvangen waaraan een iCal is toegevoegd en u over Microsoft Outlook beschikt.

Als u een Connect-gebruiker bent en de gebeurtenis in dezelfde Connect-account als die van u is gemaakt, wordt de gebeurtenis ook weergegeven onder Mijn geplande gebeurtenissen in Connect Central.

Opmerking: u kunt met het registratieformulier voor een gebeurtenis geen nieuwe gebruiker maken als u al bent aangemeld als een gebruiker. Als u bijvoorbeeld bent aangemeld bij een Connect-sessie, kunt u zich niet als een andere gebruiker registreren voor een gebeurtenis.