Aansluiten bij een seminar vanuit Adobe Connect Central

Als u een seminar moet bijwonen, wordt de naam van het desbetreffende seminar weergegeven in de lijst Mijn vergaderingen op het tabblad Start in het venster Adobe Connect Central. Als u Outlook hebt en de uitnodiging voor het seminar hebt geaccepteerd, wordt het seminar ook weergegeven in uw Outlook-agenda. (Seminars die u maakt, worden vermeld op het tabblad Seminarruimten.)

U kunt bepalen of het seminar waaraan u wilt deelnemen reeds is begonnen door de datum en tijd te controleren die voor het seminar worden weergegeven. Als de datum in het verleden ligt, staat het seminar in de lijst met verlopen vergaderingen, maar kunt u de ruimte nog wel betreden om inhoud te bekijken.

1. Klik op Mijn vergaderingen.
  2. Klik op Openen naast het seminar dat u wilt bijwonen.