Virtuele toetsenborden

Flash Player 10.2 of hoger, AIR 2.6 of hoger

Mobiele apparaten, zoals telefoons en tablets, hebben vaak een virtueel, elektronisch toetsenbord in plaats van een fysiek toetsenbord. Met de klassen in de Flash API kunt u:

• Detecteren wanneer het virtuele toetsenbord wordt weergegeven en gesloten.

• Voorkomen dat het toetsenbord wordt weergegeven.

• Bepalen welk gedeelte van het werkgebied in beslag wordt genomen door het virtuele toetsenbord.

• Interactieve objecten maken die het toetsenbord weergeven als ze de focus krijgen. (Niet ondersteund door AIR-toepassingen op iOS.)

• (alleen AIR) Schakel automatisch pannen uit, zodat de toepassing zelf de weergave kan aanpassen om ruimte te maken voor het toetsenbord.