Geolocatie

Als een apparaat geolocatie ondersteunt, kunt u deze geolocatie-API gebruiken om de huidige geografische locatie van het apparaat te bepalen. Als het apparaat deze functie ondersteunt, kunt u informatie over de geolocatie ontvangen. Deze informatie omvat onder andere de hoogte, nauwkeurigheid, richting, snelheid en tijdstempel van de laatste wijziging in de locatie.

De Geolocation-klasse verzendt update -gebeurtenissen als reactie op de locatiesensor van het apparaat. De update -gebeurtenis is een GeolocationEvent-object.